Soneria aleasa la telefonul mobil poate spune multe despre o persoana, potrivit unui studiu citat de Sky News. Cercetatorii au analizat diferite tonuri de apel si ce reprezinta fiecare. Spre exemplu, un barbat care isi alege o sonerie care imita sunetele scoase de un animal da de inteles ca este imatur. Cei care isi actualizeaza constant soneria in functie de ultimele melodii din topuri dau dovada de instabilitate si nu sint oameni pe care sa te poti baza, iar cei care opteaza pentru arii clasice sint considerati pretentiosi.

Daca un utilizator si-a pus drept sonerie o inregistrare a vocii sale sau a unui membru al familiei sugereaza ca este putin obsedat de el insusi. Pe de alta parte, o sonerie standard poate denota lipsa de imaginatie sau aversiune fata de tehnologie. Studiul mai arata ca 21% dintre respondenti sint de parere ca cei care au o sonerie standard sint demodati. Din cei o mie de participanti, un sfert au spus ca primul lucru pe care il fac cind isi cumpara un telefon este sa-i personalizeze soneria. Circa 66% au spus ca li s-a intimplat ca soneria altcuiva sa ii enerveze atit de tare incit i-au cerut acelei persoane sa-si inchida mobilul sau l-au inchis chiar ei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.