Cine n-are nervii tari e mai bine sa nu se duca la un spectacol de teatru pentru copii. Cand intri parca ai coborat intr-o arena plina cu mici animalute dezlantuite care striga, tipa, rad sau plang, totul cu maximum de decibeli.
Din loc in loc, cate un adult incearca fara nici un succes sa-i stapaneasca. Nu mai fusesem de mult la o premiera cu un spectacol pentru copii (mea culpa) asa ca marti, cand am intrat in Teatrul Creanga sa vad noua Alba ca Zapada in regia lui Cornel Todea am fost in pragul unui atac de panica.

Apoi, m-am gandit la actori - oare cum reusesc ei sa faca fata? - si mi-am spus ca trebuie sa fiu curajoasa. Cand s-a stins lumina in sala toti copiii au inceput sa tipe ca la un semn si atunci chiar mi-a venit sa fug. Dar apoi in scena au aparut cei sapte pitici, cu costume spectaculoase si felinare simpatice (scenografia Viaceslav Vutcariov), cantand un cantecel haios, usor de tinut minte (muzica lui Eduard Jighirgiu) si copiii au inceput sa fie atenti.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.