Banii conteaza mai putin decat oportunitatile de avansare pentru romani. Ei ar prefera sa aiba mai multi bani dar mai putine riscuri si responsabilitati

Un pachet salarial atractiv nu-l va convinge pe angajatul roman sa-si pastreze locul de munca, motivatia fiind data mai degraba de o relatie buna cu sefii si de intrevederea unor oportunitati de avansare in cariera. Asa se face ca nu doar angajatii marilor companii multinationale se declara satisfacuti de locul de munca, ci si cei care lucreaza in firme romanesti mai mici, cu bugete mai modeste pentru salarii.

Acestea sunt principalele concluzii ale unui studiu realizat de compania de cercetare a pietei GfK, impreuna cu saptamanalul economic „Capital”.

KPMG, angajatorul nr. 1

Potrivit cercetarii, care a stat la baza „Top 100 Capital - cele mai bune companii pentru care sa lucrezi”, compania de consultanta KPMG Romania este cel mai bun angajator de pe piata romaneasca: multinationala ofera cele mai bune conditii de munca, o colaborare buna, pachete si avantaje salariale atractive, precum si posibilitati de dezvoltare profesionala.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.