Peste 54% din romani prefera sa cumpere locuinte intr-un imobil nou, 31,7% sunt dispusi sa se mute intr-un imobil vechi si 13,9% sustin ca nu are importanta in ce fel de imobil achizitioneaza o locuinta, se arata intr-un studiu realizat de compania imobiliara RealTime
Peste 54% dintre romani prefera sa cumpere locuinte intr-un imobil nou "Motivele pentru alegerea unei locuinte noi pot fi multiple. De la calitatea constructiei cu tot ce presupune acest lucru, pana la motive psihologice pe care unii clienti ni le prezinta. In constructiile din ultima perioada exista studii complexe, tehnologie noua, utilitati adaptate unui standard modern de viata. Altfel vorbind, e si confortabil sa fii primul locatar. In plus, comunitatea se formeaza mult mai bine, fiecare aparand in peisaj cam in acelasi timp", a declarat managerul departamentului Corporate & Residential al companiei RealTime, Cristina Rosca.

Potrivit RealTime, cele mai multe persoane au ales imobilele noi pentru ca acestea dispun de facilitati multiple preucm spatii de parcare si locuri pentru petrecerea timpului liber. "Exista o unicitate a imobilului, fatadele, stilul arhitectural sunt deosebite de la un ansamblu rezidential la altul. Daca luam in calcul si aspectul financiar, rentabilitatea investitiei este crescuta comparativ cu locuintele in imobile vechi", a adaugat Cristina Rosca.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.