Brichetele, scrumierele si ornamentele de la unele masini expuse au disparut chiar din primele zile de targ
Numarul mare de vizitatori care au trecut in primele patru zile pe la Salonul Auto International Bucuresti (SIAB) le-a adus expozantilor si pagube. Este vorba despre sustragerea din exponate a mai multor accesorii, precum si despre "urmele" lasate de vizitatorii care au vrut sa vada cum le sta la volanul unei supermasini.
Dupa prima zi de SIAB, mai multi expozanti au descoperit ca unii vizitatori nu s-au multumit numai cu privitul masinilor sau fetelor frumoase. Pe langa prospectele pe care le primesc aproape la fiecare stand, unii clienti au plecat acasa cu ce se desfacea mai usor de pe masina.
Brichete sau scrumiere, care se potrivesc la mai multe tipuri de masini, au fost sustrase de vizitatorii care au poposit cateva minute pe la volanul masinilor de la SIAB. Unii dealeri spun ca au invtat lectia cu alte ocazii.
"Brichetele sau accesoriile de acest gen le scoatem. Dispar si din showroomuri. Mai bine le strangem noi, pentru ca cine doreste cu adevarat o masina nu este interesat de modelul de bricheta", ne spune Marius Gheorghe, reprezentantul unui dealer Opel din Pitesti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.