Institutiile diplomatice si asociatiile romanilor din Italia au primit sambata un mesaj de amenintare de o duritate extrema, iar dreapta italiana anunta un protest

Romanilor din Italia li se promit „gloante si bombe”, intr-un e-mail transmis sambata trecuta catre institutii diplomatice si organizatii ale romanilor din Peninsula.

Tensiunile par sa atinga un nou punct culminant, dupa ce primarul Romei, Walter Veltroni, a cerut masuri urgente impotriva infractorilor romani. Potrivit Ministerului de Interne italian, acestia ar fi vinovati de peste 75% dintre ilegalitatile savarsite de straini pe teritoriul acestui stat.

Tonul mesajului, trimis de pe adresa a.palossi@email.it, este foarte dur. „Ajunge! Daca voi credeti ca institutiile noastre vor continua sa va protejeze, asta nu va va fi de-ajuns. Paziti-va spatele, pentru ca gloante si bombe avem destule pentru voi. Atentie si voi, cei din ambasada!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.