Persoanele casatorite traiesc mai mult decat cele celibatare, vaduve sau divortate, potrivit unui studiu realizat de Oficiul national de statistica (ONS) din Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk
Persoanele casatorite beneficiaza si de o ingrijire mai buna atunci cand inainteaza in varsta fata de persoanele celibatare sau care traiesc in concubinaj, transmite Mediafax. Barbatii si femeile casatorite sunt cele mai sanatoase persoane, potrivit studiului.
Rata de mortalitate pentru barbatii celibatari cu varste cuprinse intre 30 si 59 de ani este de 2,5 ori mai mare decat cea inregistrata in randul barbatilor casatoriti. Persoanele celibatare, divortate sau vaduve au, de asemenea, mai multe probabilitati de deces precoce. “Cateva dintre beneficiile casatoriei sunt explicate prin bunastare”, a declarat autorul studiului, profesorul englez Mike Murphy.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.