Un nou web-site, www.lucratoriUE.ro. cu informatii utile pentru cetatenii care vor sa numceasca in Italia, Spania si Marea Britanie a fost lansat ieri de Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC)
Cele trei tari sunt primele in preferintele romanilor pentur o destinatie de lucru in strainatate, iar portalul constituie un veritabil "manual" al drepturilor si reponsabilitatilor pentru migratie. Domeniile pe care le acopera portalul www.lucratoriUE.ro sunt: recunoasterea calificarilor profesionale, conditiile de munca si regimul de asigurari sociale si de sanatate. Totodata, www.lucratoriUE.ro are si o parte interactiva (forum si consiliere virtuala) prin care incearca sa vina in sprijinul nevoii de informare a cetatenilor cu privire la optiunile pe care le au o data ce opteaza pentru cautarea unui loc de munca in strainatate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.