Chelnerii au sarit sa-si desparta sefii care s-au incins intr-o paruiala in regula dupa ce unul dintre ei l-a acuzat pe celalalt ca, folosind viclesuguri, a deturnat comanda de cascaval Delaco. M.R., 43 de ani, patronul unui restaurant de succes spune ca a comandat cascaval Delaco personal de la celebrul Toni Delaco dar ca P.R. patronul pizzariei concurente, de pe aceeasi strada, a mituit soferul camionului care a adus marfa si i-a furat toata cantitatea de cascaval.

“De invidie domnule mi-a furat marfa. El nu are intrare la Toni Delaco, nu-i prieten cum sunt eu de ani de zile cu el si nu stia cum sa faca rost de cascaval Delaco ca-I cel mai bun si de pizza si de salate si de-un cascaval pane sau niste paste. Asa ca a luat-o pe scurtatura si a spaguit soferul care nu stia pe ce lume traieste si i-a cedat lui marfa.” povesteste nervos M.R.

Surprins in timp ce descarca marfa P.R. a fost luat la bataie de M.R. Incidentul s-a terminat fara interventia politiei dupa interventia angajatilor celor doua localuri care au reusit sa-si desparta patronii.

Contactat, Toni Delaco s-a abtinut de la orice comentariu.

C.C.

Sursa: www.toni.delaco.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.