In lume, sexul oral este cel mai raspandit in randul austriecilor si al brazilienilor, arata cel mai recent Studiu Global Durex privind sexualitatea

Sexul oral este cel mai raspandit in randul austriecilor (80%) si al brazilienilor (77%), in timp ce elvetienii asaza in top fanteziile sexuale (77%), iar thailandezii (68%) sunt fani ai materialelor erotice. Cine crede ca doar tinerii au chef de sex greseste. Deoarece acelasi studiu arata ca 48% din persoanele peste 55 de ani practica sexul oral si peste o treime din ele face apel la fantezii erotice.

AFRODIZIACE. Dar surprizele oferite de austrieci nu se termina aici. Deoarece tot ei conduc in topul celor mai experimentati amanti din lume - barbatii austrieci avand o medie de 29 de partenere sexuale, iar femeile din Austria - o medie de 17 parteneri sexuali. In partea inferioara a topului se plaseaza chinezii, care au cei mai putini parteneri sexuali din lume, cu o medie de patru pentru barbati si doi pentru femei. In momentul de fata, 21% din persoanele din intreaga lume utilizeaza vibratoare si mai mult de o treime (34%) considera lubrifiantii parte a vietii lor sexuale. Mai mult, chiar cei care inca nu au apelat la aceste produse sunt dispusi sa le experimenteze. Astfel, 20% si-ar dori sa incerce un gel pentru intensificarea orgasmului, 14% ar incerca afrodiziace sau feromoni, iar 13% ar fi interesati de un spray pentru intarzierea orgasmului masculin. Cei mai activi sexual sunt grecii - aproape un sfert (24%) face sex de cinci ori pe saptamana sau de mai multe ori comparativ cu doar 10%, media mondiala.

Cei mai multi subiecti sunt interesati sa aduca mai multa distractie in dormitor - incluzand aici 38% din persoanele intre 25 si 34 de ani, care ar dori sa ofere partenerului nu numai o partida de sex, dar si una de masaj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.