Cel mai mare studio privat de productie de film din Romania implineste 15 ani

"Am gasit aici o echipa fantastica; la fel de profesionista ca in oricare alta parte.

Au imaginatie, o inteligenta sclipitoare si placerea de a munci." - Iain Smith, producator executiv "Cold Mountain" (Miramax)

In iunie 1992, Vlad Paunescu fonda Castel Film, care acum, dupa 15 ani, a ajuns cel mai mare studio privat cu servicii complete si cea mai mare companie de productie de film din Romania, precum si una dintre cele mai importante in Europa Centrala si de Est. Studioul condus de Vlad Paunescu si echipa sa de profesionisti a fost implicat in productia a peste 120 de filme artistice pentru teatru, televiziune si vizionare in sistem video. In palmares figureaza colaborari cu cele mai mari case de productie din lume - Paramount, Miramax, Focus Features, Beacon, HBO, Dimension Films, ABC Network, Section Eight, USA Network, Kushner-Locke, Trimark Pictures, Full Moon Entertainment (SUA), Granada Media, BOX TV (Regatul Unit), Esqwad, JLA Production, Raphael Films, Noe Productions (Franta).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.