Riscurile si sfaturile specialistilor nu-i fac sa se razgandeasca pe doritorii de senzatii tari * Cu un milion si jumate oricine se poate alege cu un inel in limba sau spranceana

Montarea unor bijuterii in anumite zone ale corpului a devenit in ultimul timp o moda mai ales in randul tinerilor si a vedetelor. "Fetele vor sa-si puna inel in buric, in limba, in sfarcuri sau in zonele intime, iar baietii in spranceana sau in limba. Pentru multi poate parea o nebunie, pentru ca este o interventie foarte dureroasa si de aceea trebuie neaparat facuta sub anestezie locala", explica Florin Moisa, reprezentantul unui salon de la Mall.

La inceput se foloseste un inel dintr-un material chirurgical special, care dupa o luna poate fi schimbat cu unul din aur, in nici un caz din argint. Cele mai des solicitate de clienti sunt inelele din aur alb, iar daca au si pietricele albastre succesul este garantat. Printre vedetele deja bine cunoscute in saloanele de specialitate se numara Giulia de la Sexy si Calin Goia de la Voltaj. Preferintele lor se indreapta catre inelele din buric, respectiv spranceana. Desi riscul de imbolnavire este foarte mare, amatorii de senzatii tari nu tin cont de acest lucru.

"Trebuie lucrat numai cu instrumente sterile si in conditii de igiena perfecta. Timp de o saptamana pericolul de infectii este destul de mare in cazul piercing-ului. Oricum, noi nu recomandam montarea de inele in limba sau in zonele intime pentru ca riscul este extrem de mare. Insa, cei care isi doresc asa ceva, nu tin cont de sfatul nostru", spune Lili Plesca, patron la un salon din zona Unirii. Nici preturile nu-i dau inapoi pe doritori, pentru un piercing se plateste minimum un milion lei, indiferent de locul unde este montat inelului. Pretul nu include si inelul, care mai costa si el cateva sute de mii de lei. "La salon vin zilnic cate 4-5 clienti pentru piercing. Preturile nu conteaza, cine isi doreste asa ceva, o face oricum", crede Florin Moisa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.