Circulatia pe una din cele mai aglomerate sosele din tara este restrictionata pe doua sectoare de drum
Datorita faptului ca DN 7 a intrat in reparatii pe traseul sau din judetul Hunedoara, circulatia autoturismelor si a vehiculelor de mare tonaj este deviata pe rute ocolitoare.

Lucrarile de reabilitare ale DN 7 in judetul Hunedoara au inceput saptamana trecuta, in conditiile in care circulatia nu a fost inchisa. Automat, s-au format cozi de masini pe kilometri intregi, pe ambele sensuri de mers. Pentru ca lucrarile de reabilitare nu avansau prea tare, iar circulatia nu putea fi fluidizata, s-a trecut la masuri. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a decis ca autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone nu vor avea voie sa circule pe sectoarele de drum cuprinse intre Deva si Sacamas, de luni si pana sambata, in intervalul orar 7-19. Masinile cu greutatea mai mica de 7,5 tone au interdictie de luni pana sambata, intre 8-12, respectiv 15-19.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.