Actrita Helen Mirren s-a alaturat distributiei peliculei "State of Play", in care joaca Brad Pitt si Edward Norton. Filmul va fi o adaptare dupa miniseria britanica cu acelasi titlu, informeaza NewsIn.

Helen Mirren va interpreta astfel, rolul unui editor cu experienta la un ziar, rol pe care in miniseria britanica, l-a jucat Bill Nighy.

Actorii Edward Norton si Brad Pitt vor aparea din nou impreuna pe micul ecran, dupa ce au jucat in "Fight Club" (1999). Norton va juca rolul unui congresman a carui cariera politica este amenintata de investigatia mortii amantei sale. Pitt joaca rolul unui jurnalist implicat politic, a carui relatie cu politicianul este compromisa in momentul in care afla despre investigatia ziarului.

Pelicula „State of Play” va fi regizata de Kevin Macdonald care este in acelasi timp autorul filmului "Ultimul rege al Scotiei".

Scenariul filmului a fost realizat de Matthew Michael Carnahan, iar proiectul este programat sa inceapa in noiembrie, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.