Ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, i-a inundat, ieri dupa-amiaza, pe vecinii lui de bloc din Iasi, transmite NewsIn.

Inundatia se pare ca a fost provocata de echipa de constructori care renoveaza apartamentul din Iasi al ministrului invatamantului. Vecinii povestesc ca a fost nevoie de interventia unui politist pentru a forta usa apartamentului, pentru ca apa sa poata fi oprita.

“Inundatia a afectat apartamentele situate pe patru etaje. A provocat igrasie si a defectat instalatii electrice”, a declarat, astazi, pentru NewsIn, un vecin de bloc al ministrului.

Unii dintre vecini si-au exprimat chiar dorinta ca motiunea de cenzura sa duca la caderea Guvernului, astfel incat ministrul Adomnitei sa revina la Iasi pentru a supraveghea echipa de constructori. “Daca trece aceasta motiune, poate nu vor mai avea loc astfel de accidente”, a spus, ironic, o vecina care are locuinta pe acelasi palier cu apartamentul lui Adomnitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.