Opt romani au fost atacati cu arme de foc si jefuiti in Bulgaria, luni noapte, de un asa-zis echipaj de politie care, dupa ce i-a deposedat de bani si bunuri, a incendiat microbuzul in care se aflau si i-a lasat pe camp, transmite Realitatea TV.

In apropiere de orasul Stara Zagora, tinerii, care se indreptau spre Turcia, au fost opriti de un asa-zis echipaj de politie, potrivit uneia dintre turiste, citata de Realitatea TV.

Cei opt au fost loviti si li s-au pus catuse, apoi li s-a luat tot ce aveau la ei sub amenintarea armelor. Dupa aceea, hotii le-au dat foc la masina si i-au abandonat in camp. In apropierea masinii incendiate au fost gasite cateva dintre telefoanele mobile ale tinerilor.

Consulul Romaniei la Sofia, Silviu Catana, a confirmat incidentul petrecut langa Stara Zagora si a asigurat ca va acorda asistenta studentilor romani pentru a reveni cu bine in tara, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.