Festivalul international de publicitate Golden Drum 2007 lanseaza, impreuna cu baza de imagini Corbis, detinuta de Bill Gates, competitia de fotografie Corbis Award for Creative Photography, a declarat astazi, Susanne Mendack, PR al companiei Corbis.

Lucrarile nominalizate vor fi expuse pe toata durata festivalului la manastirea slovena Minorit si castigatorul va primi un premiu de 5.000 de euro, din partea sponsorului principal al festivalului, compania Corbis, care apartine renumitului Bill Gates, informeaza NewsIn.

Corbis este o baza de imagini, care are o arhiva de peste 100 de milioane de fotografii. Corbis a sponsorizat de asemenea, si anul trecut Festivalul Golden Drum.

Golden Drum este cel mai mare festival de publicitate din Europa Centrala si de Est si se afla acum, la ce de-a 14-a editie, care se va desfasura in perioada 14 - 19 octombrie la Portoroz, in Slovenia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.