O expozitie culinara cu degustare va include, pe linga meniurile romanesti realizate pentru concurs, mincaruri englezesti din bucataria traditionala si din noul trend fusion, realizate local dupa retete furnizate de bucatari britanici. Acestora li se vor alatura standuri ale unor producatori locali invitati (brinzeturi ecologice, gemuri si dulciuri, suc de Malincrav etc.). Pe ecrane vor rula secvente din proba live a bucatarilor locali, fragmente din programe gastronomice realizate de Elisabeth Luard.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Early Game Ventures Fund II - 60 de milioane de euro pentru startup-uri
Sursa: start-up.ro
-
TEILOR lansează DAAR: bijuterii cu diamante create în laborator
Sursa: green.start-up.ro
-
Se va mai scumpi berea artizanală? Ce spune Alexandru Bănescu, producătorul...
Sursa: retail.ro
-
Puterea rugăciunii aduce vindecarea inimii, a sufletului și a trupului
Sursa: garbo.ro
-
OTP România anunță profit de 2 milioane de lei în T1 2024
Sursa: futurebanking.ro
-
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit, după 3 ani de relație!
Sursa: kudika.ro
-
Ministrul Economiei: Afacerile de succes fără infrastructură economică sunt...
Sursa: wall-street.ro