O expozitie culinara cu degustare va include, pe linga meniurile romanesti realizate pentru concurs, mincaruri englezesti din bucataria traditionala si din noul trend fusion, realizate local dupa retete furnizate de bucatari britanici. Acestora li se vor alatura standuri ale unor producatori locali invitati (brinzeturi ecologice, gemuri si dulciuri, suc de Malincrav etc.). Pe ecrane vor rula secvente din proba live a bucatarilor locali, fragmente din programe gastronomice realizate de Elisabeth Luard.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro