Filmul lui Cristian Mungiu premiat cu Palme d'Or, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", a adunat aproximativ 20.000 de spectatori in cinematografele din Romania, de la premiera din 14 septembrie, iar aproape 3.000 de oameni au vazut pelicula in caravana ce a debutat pe 17 septembrie, anunta producatorii.

Pelicula a avut cei mai multi spectatori in box-office-ul romanesc de weekend-ul trecut, 10.611, desi a ocupat locul doi, pentru ca pelicula americana “Ora de varf 3” a avut incasari mai mari, informeaza NewsIn.

Potrivit criticilor de film, filmul lui Mungiu, care a avut mai multi spectatori la premiera decat aproape toate filmele romanesti ce au rulat in cinematografe in ultimii zece ani, are sanse sa ajunga pe primul loc in topul productiilor autohtone cu cel mai mare numar de spectatori.

Criticul Andrei Gorzo a spus de asemenea ca, in mod normal, nu ar fi fost atat de optimist, din cauza crizei salilor de cinema, insa faptul ca filmul a plecat in caravana ii da "mari sorti de izbanda".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.