Dupa finalizarea sezonului estival si a concediilor si vacantei, agentiile de turism ii asteapta deja cu numeroase oferte pe cei ce doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna si Revelionul departe de casa, la mare sau la munte, in locuri insolite sau romantice, in functie de preferinte si bugetul disponibil Inceput de an romantic

Printre ofertele clasice se inscrie si cea de petrecere a Revelionului la Paris. Transportul este asigurat cu avionul, iar in capitala Frantei se vor petrece 5 zile, in conditii de patru stele, cu mic dejun inclus. Costul sejurului este de 579 euro si 199 RON, iar pentru supliment in camera single se vor achita 335 euro. Cina festiva de Revelion nu este inclusa in pret si costa 170 euro/pers. Se asigura ghid pentru vizitarea Cartierului Latin, Gradinilor si Palatului Luxemburg, Catedralei Notre Dame, La Conciergerie si Sainte Chapelle, Operei Garnier si cartierului Montmartre cu Basilica Sacre-Coeur, Place Pigalle cu faimosul cabaret Moulin Rouge, Muzeului Luvru, Gradinilor Tuileries, Muzeului Armatei, Domului Invalizilor, Champs Elisee.
Austria - in topul destinatiilor pentru vacantele de iarna
Daca preferati o vacanta la munte, una dintre destinatiile bine-cunoscute, dar care se mentine in top ramane Austria. Pentru 385 de euro puteti beneficia de transport cu autocarul, sapte zile de cazare in hoteluri de doua si trei stele. Circuitul se desfasoara pe traseul Budapesta - Viena - Salzburg -Salzkkammergut - Chiemsee - Munchen - Kitzbuhel - Melk. Se viziteaza
Viena cu Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Opera, Palatul Hofburg, Domul Sfantul Stefan, Salzburg, Munchen, Budapesta. Cina de Revelion la Salzburg costa 87 euro.
Pentru gusturi exotice
Pentru un Revelion la soare, agentiile propun Marea Caraibilor pe nave de croaziera. Tarifele in cabinele interioare sunt de 975 euro/persoana, in cabinele exterioare - 1110 euro/persoana, iar in cabinele exterioare cu balcon, 1315 euro/persoana. Preturile includ masa, cazarea, activitati de recreere, taxe si servicii portuare. Preturile nu includ zborul, taxele si serviciile de aeroport, transferul la/de la vas, excursiile optionale.
Nu departe de casa
Daca nu aveti un buget care sa va permita un Revelion de lux in strainatate sau doriti sa ramaneti cat de cat aproape de casa si de traditiile romanesti specifice Craciunului si Anului Nou, puteti opta pentru una dintre destinatiile deja bine-cunoscute de pe Valea Prahovei - Azuga, Sinaia, Busteni, Brasov, va puteti izola intr-o pensiune din Bistrita-Nasaud, la Sangeorz Bai, spre exemplu, sau puteti sa fiti aproape de traditii in Maramures, la Borsa, Botiza, Sapanta, Sighetu-Marmatiei. Preturile variaza in functie de conditiile oferite. O programare din timp este necesara datorita numarului mare de rezervari si a numarului mare de doritori care au inceput sa se gandeasca deja unde vor petrece urmatoarea vacanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.