Dispeceratul E.ON. Gaz Distributie a fost anuntat astazi ca, in jurul orei 8.45, s- a produs o explozie la un imobil din localitatea Orastie, judetul Hunedoara.
"Potrivit primelor cercetari, la fata locului, in imobil, au fost gasite improvizatii cu furtun si teava la patru receptori: la aragaz, la cazanul de baie, la radiantul ceramic si la o soba de teracota. Aceste improvizatii reprezinta cauza cea mai probabila a producerii exploziei", au declarat reprezentantii E.ON. Gaz Distributie.
In urma exploziei, imobilul a fost avariat in proportie de 50%, iar un barbat a fost ranit grav, fiind transportat la Spitalul din Deva.

Cauza exploziei din aceasta dimineata de la Orastie sunt, cel mai probabil, instaltiile improvizate gasite la patru receptori de gaze naturale, anunta compania E.ON Gaz intr-un comunicat remis, astazi, agentiei NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.