Nu mai este nevoie sa stai la o coada interminabila pentru ca sa faci imbarcarea in avion si sa primesti locul. British Airways a lansat facilitatea de imbarcare on-line pentru pasagerii care calatoresc dinspre si catre Romania

Functionalitatea sofisticata ce permite pasagerilor sa-si tipareasca tichetul de imbarcare din confortul locuintei sau al biroului, pe o simpla hartie A4, este acum disponibila pentru toti pasagerii care calatoresc cu British Airways de pe aeroportul Henri Coanda.

„Acesta este viitorul mod de a calatori si sfarsitul timpului petrecut la cozile de la ghiseele de imbarcare”, spune Emil Delibashev (foto), director comercial British Airways Romania si Bulgaria. „Cu ba.com, pasagerii nostri au controlul asupra planificarii calatoriei. Daca pana acum puteau doar sa rezerve si sa plateasca biletele on-line sau sa-si selecteze meniul si locul in avion, pasagerii British Airways din Romania pot acum sa-si tipareasca tichetul de imbarcare de acasa si sa treaca peste formalitatile de check-in de la aeroport”.

Tichetul de imbarcare contine un cod de bare unic, cu datele relevante personale si ale zborului, si ofera pasagerilor care calatoresc doar cu bagaj de mana posibilitatea de a evita efectuarea formalitatilor de check-in in modul traditional. Bagajul este transferat printr-un ghiseu special „Fast Bag Drop” la aeroport, iar pasagerii merg direct la controlul de securitate.
Initiativa imbarcarii online este parte a efortului British Airways de a simplifica procesul de check-in pentru pasageri si de a le oferi acestora un mod facil de transfer in aeroport si spre avion, fiind si o pregatire pentru mutarea companiei in noua casa din Terminalul 5 al aeroportului Heathrow pe 27 martie 2OO8 - cand va ateriza si prima cursa British Airways din Bucuresti.

British Airways anunta si o oferta speciala cu preturi exceptionale pentru calatorii la Londra incepand cu 18 septembrie - tariful pentru un bilet dus incepe de la 59 de euro fara taxe. Oferta este valabila pana pe 2 octombrie, in timp ce calatoria rezervata acum poate avea loc oricand in urmatoarele 12 luni.
Emil Delibashev spune: „In timp ce tariful este cel mai atragator pe care l-am avut in Romania pana acum, biletul este si flexibil, iar pasagerii isi pot modifica datele de calatorie la fel cum ar face-o cu un bilet cu pret normal. Un alt motiv bun pentru pasagerii nostri, chiar daca nu planificasera o calatorie la Londra, de a calatori si testa direct noua facilitate de imbarcare online”.

In prezent, British Airways vinde mai mult de 8O% din biletele pentru zborurile directe in Marea Britanie prin ba.com si 43% din toate biletele pentru zborurile de scurta distanta prin site in Marea Britanie.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.