Inceputul unei relatii, fie ea si online, este dificil si necesita cunoasterea anumitor trucuri. Cele pentru intalnirile pe internet sunt diferite de cele de care avem nevoie atunci cand mergem la o intalnire „la un suc”, unde contactul vizual este pe primul loc

Greseli pe care le fac barbatii

Atunci cand scriu persoanei pe care vor sa o atraga, barbatii spun absolut tot ce le trece prin cap. Problema este atat de serioasa, incat daca ar spune aceleasi lucruri unei femei intr-un bar sau pe strada ar ajunge sa fie arestati sau cel putin sa fie palmuiti. Atunci cand sunt in fata calculatorului, ei uita de orice principii si devin chiar cruzi si agresivi. „Gardianul” va ofera o lista cu lucruri pe care nu trebuie niciodata sa le faceti pentru a avea succes, atunci cand folositi serviciile de „online dating”:

- Nu o intreba cate kilograme are sau cat de inalta este. Daca vei pune aceste intrebari, va crede ca singurul lucru pe care il vrei este sa te culci cu ea.
- Nu-i trimite numeroase mailuri intreband-o de ce nu a raspuns la ultima conversatie. Femeil
e primesc mult mai multe e-mailuri decat barbatii. Acorda-i un pic de timp. In loc s-o hartuiesti cu mailuri, mai bine te-ai relaxa si ai avea incredere ca-ti va raspunde.

- Nu o intreba cate intalniri online a mai avut. Nici nu conteaza. Ceea ce conteaza cu adevarat este potrivirea dintre voi.

- Nu-i trimite e-mailuri obraznice daca nu ti-a raspuns pentru o perioada mai indelungata. Este alegerea ei daca vrea sau nu sa vorbeasca cu tine. De ce sa fii obraznic daca nu vrea sa se intalneasca cu tine? Exista destule alte femei.

- Nu o intreba daca vrea sa faca sex cu tine de la a doua conversatie online si nu-i trimite poze obscene cu tine. Femeile asteapta mai intai sa vada daca va intelegeti. Lasa-i mai mult timp sa te cunoasca. O intrebare brusca sau o poza nu o va convinge.

- Daca iti da numarul de telefon, nu astepta o saptamana pana s-o suni. Cu alte cuvinte, daca astepti prea mult timp pana d-o suni, nu te mira daca nu te suna inapoi. Are destule alte optiuni. Este recomandabil s-o suni exact in ziua in care iti da numarul de telefon.

- Atunci cand ii ceri sa-ti trimita poze, incearca sa eviti intrebarea „Imi trimiti si mie o poza in care sa-ti vad corpul?”. Decat sa-i ceri poze in costumul de baie, mai bine propune-i un targ: tu sa trimiti poze cu tine, si ea poze de-ale ei.

- Nu te simti jignit daca la inceput nu vrea sa vorbeasca cu tine la telefon si prefera sa comunicati pe mail, pentru a te cunoaste mai bine. Arata-te flexibil si deschis fata de sugestiile ei.

- Nu o bombarda cu mailuri. Multe femei se plang ca primesc mailuri de mai multe ori pe zi, ceea ce le face sa blocheze acea adresa de mail. A primit cu siguranta primul tau mail, acum acorda-i timp sa-l citeasca si sa-ti scrie inapoi.

- Nu-i trimite fraze copiate din alte mailuri, pe care le-ai folosit cu alte fete si care pot fi iesite din context.

Greseli pe care le fac femeile

Primul lucru la care se uita barbatii cand va acceseaza profilul este poza. Vor sa vada cum aratati. Dar trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare barbat are gusturi diferite in ceea ce priveste femeile. Trebuie sa alegeti cu atentie fotografia pe care o postati. „Gardianul” va ofera o lista cu lucruri pe care sa nu le faceti:

- Nu posta fotografii din diferite momente ale vietii tale. Acest lucru ii face pe barbati sa se intrebe cum arati de fapt. Cel mai bine e sa folosesti fotografii recente. Oricum te va vedea atunci cand va intalniti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.