Thriller-ul "The Brave One" cu Jodie Foster ocupa prima pozitie in box-office-ul nord-american de weekend-ul trecut, cand a incasat la premiera in cinematografe 14 milioane de dolari.

Filmul regizat de Neil Jordan o are pe Foster in rolul unei prezentatoare radio care vrea sa afle cine l-a omorat pe prietenul ei.

Western-ul "3:10 to Yuma", care se afla, in urma cu doua saptamani, pe prima pozitie, a coborat pe locul doi cu incasari de 9,15 milioane de dolari, urmat pe locul trei de "Mr. Woodcock". Comedia cu buget redus, cu Billy Bob Thornton in rolul unui professor de sport sadic, a incasat 9,1 milioane de dolari,
"Dragon Wars" a incasat 5,3 milioane de dolari si ocupa locul patru, iar pe locul cinci a ajuns comedia “Super-rai” ("Superbad") cu incasari de 5,2 milioane de dolari.

Pe locul sase se afla filmul regizat de Rob Zombie "Halloween" cu incasari de 5 milioane de dolari, urmat pe locul sapte de “Ultimatumul lui Bourne” ("The Bourne Ultimatum"), al treilea film din seria cu Matt Damon in rolul asasinului Jason Bourne. Pelicula a incasat weekend-ul trecut 4 milioane de dolari.

Alte filme care se afla in clasamentul american sunt "Balls of Fury", cu 3,33 de milioane de dolari, care ocupa locul opt, iar pe locul noua se afla “Ora de varf 3” ("Rush Hour 3") cu Jackie Chan si Chris Tucker si cu incasari de 3,32 de milioane de dolari.

Filmul “Vacanta lui Mr. Bean” ("Mr Bean's Holiday") a incasat 2,6 milioane de dolari si ocupa doar locul 10.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.