Unsprezece garsoniere din cartierul bucurestean ANL Brincusi au fost sparte simbata dupa-amiaza de hoti. Suspecti sint citiva tineri care au impartit fluturasi publicitari
Politistii bucuresteni din sectorul 6 cauta un grup de tineri, suspectati de spargerea a 11 garsoniere din cartierul ANL Brincusi. Jaful a fost dat simbata, intre orele 15.30 si 18.00, banuiesc politistii de la Serviciul Investigatii Criminale (SIC) al sectorului 6. In acest interval orar, un grup de tineri care s-au prezentat drept angajatii unei televiziuni prin cablu, au batut la usa fiecarei garsoniere din cartierul ANL Brincusi si au impartit fluturasi cu reclame. “Este un mod de operare atipic dar s-au gasit amprente si cu siguranta cazul va fi rezolvat in scurt timp”, ne-a declarat comisarul Mihai Filfiie, unul dintre anchetatori. Politistii mai cred ca autorii nu ar avea experienta in domeniu, amprentele fiind dovada clara in acest sens.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.