Maine este zi de zbor pe deasupra Dambovitei pentru 40 de masinarii fara motor, dar cu mult curaj si chef de joaca
Pentru cateva ore, centrul Capitalei va fi loc de distractie, pe mal si in apa, in cadrul Red Bull Flugtag - Ziua Zborului, editia a doua. Sultanul Zburator, Flying Pig, Jailbird, Coanda de Metropotam, Nepotii lui Stefan cel Mare, Friendly Frog si Poseidon Pletosu' - „aparate” mesterite de temerari din Bucuresti si din tara - vor incerca sa plonjeze elegant in apa Dambovitei de dragul unor premii care constau in cursuri de parapanta si excursii la Red Bull Air Race 2008, la Istanbul, Budapesta, Barcelona.

„Zburatorii” isi vor alinia aripile pe Splaiul Unirii, langa Biblioteca Nationala, inca de dimineata. De la ora 11.00, publicul va putea admira expozitia de masinarii, urmand ca de la ora 14.00 sa se dea startul celui mai haios eveniment aeronautic din lume. Pana atunci, pe o portiune de 450 de metri, Dambovita va fi curatata perfect, pentru ca pilotii, odata intrati la apa, sa nu riste sa contracteze vreun microb nepoftit.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.