Azi, la ora 13.00, are loc la Institutul Cultural Roman din Bucuresti vernisajul expozitiei de fotografie “Muzeul Astra”, cuprinzand fotografii de la muzeul de arta si tehnica populara din Dumbrava Sibiului.
In acelasi timp, va avea loc si lansarea albumului foto cu acelasi nume. Fotografiile expuse la ICR si reproduse in lucrarea aparuta la Editura “Astra Museum” au fost realizate de cineastul si antropologul Dumitru Budrala... O serie de fotografii vor constitui un “caleidoscop al valorilor patrimoniului cultural imaterial”, declara organizatorii, fiind prezentate in muzeu in cadrul programului “Tezaure umane vii”. La vernisaj, va fi prezentata si lucrarea “Abecedar si Dictionar Etimologic”, care se adreseaza copiilor, cadrelor didactice si parintilor care doresc sa dezvolte interesul celor mici pentru patrimoniul tehnic traditional.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.