Trupa rock Led Zeppelin este asteptata sa-si anunte reuniunea pentru un nou concert, anunta BBC.

Vocalistul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page si basistul John Paul Jones s-au despartit dupa moartea bateristului John Bonham, in 1980.

Cei trei, care nu au mai cantat live de 19 ani, ar putea fi insotiti pe scena de fiul lui Bonham, Jason, la concertul ce va avea loc la arena O2 din Londra, ce are o capacitate de 20.000 de spectatori.

Concertul poate coincide cu lansarea unei noi compilatii, "Mothership", de doua CD-uri, cu hituri ale trupei, programata pentru 13 noiembrie.

Fanii trupei, care considera evenimentul o ultima ocazie de a vedea trupa Led Zeppelin live, isi fac deja griji pentru cat de greu le va fi sa obtina bilete la show. Pe internet, acestia isi fac planuri sa doarma in fata arenei pana se vor pune in vanzare biletele. Un fan crede ca biletul va costa 300 de lire sterline, iar un altul vrea chiar sa isi vanda "sangele, organele si tot ce are in posesie" pentru a merge la concert.

Un analist muzical britanic, Chris Roberts, a declarat ca trupa e asteptata inclusiv de generatia tanara si i-a numit pe Led Zeppelin "Picasso ai genului heavy rock". Roberts a subliniat ca revenirile muzicale sunt la moda acum, dar ca la aceasta "nu se gandea multa lume".

Printre trupele care au revenit in ultima vreme in concerte se numara The Police, Genesis, Crowded House, Spice Girls sau Take That.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.