Ritmul in care se repara gropile in Bucuresti este net inferior celui in care apar altele noi: aceasta este principala concluzie care se poate trage analizand lista deficientelor din carosabil intocmita de Brigada de Politie Rutiera (BPR) in perioada 13-17 august.
Dupa ce, pe parcursul verii, politia intocmise si inaintase la Administratia Strazilor si la Primaria Capitalei o lista cu 235 de gropi situate pe arterele folosite de mijloacele de transport in comun, la mijlocul lunii trecute au fost inventariate din nou deficientele din carosabil. Deloc surprinzator, au fost descoperite cateva zeci de noi gropi, denivelari si surpari ale caii de rulare pe strazile Bucurestiului! In plus, la sfarsitul adresei trimise catre primarie, politistii precizeaza ca “pana in prezent, nu au fost remediate decat in mica masura” deficientele cuprinse in lista celor 235 de gropi.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.