Primul eveniment de tuning al anului 2005 in Romania, prezentat de Vantage Media, va avea loc in perioada 26-27 martie, intre orele 10:00-21:00, in cadrul complexului Prisma 2, pe o suprafata alocata de 10 000 mp. La eveniment vor fi prezente firme de tuning, dar si firme din domeniul auto in general (reprezentante auto, firme producatoare de anvelope, aditivi, uleiuri, piese si cosmetice auto). Evenimentul-ul vine cu o garnitura interesanta de ingrediente, dintre care nu lipsesc masinile deosebite si fetele frumoase, in timp ce toti cei prezenti vor fi incantati de o sonorizare de exceptie cu DJ Cezar in the Mix.

Si, dupa cum ii sta bine unui astfel de eveniment, un super concurs de masini va fi organizat. Criteriile dupa care vor fi evaluati participantii la concurs sunt: design-ul masinii (interior si exterior), puterea motorului si watt-ii putere. Juriul va fi unul specializat, alacatuit din invitati de marca, in timp ce premiul cel mare se ridica la 1000 Euro. Premiile vor consta si in produse si accesorii, in timp ce vizitatorii vor avea si ei pregatite o multime de surprize. Cei ce doresc sa se inscrie la concurs sunt rugati sa trimita fotografii cu masina in cadrul unui mail trimis la vantage_media@yahoo.com. Partenerii media sunt ProTV, ProFM si StreetRacing.ro. Paza va fi asigurata pe toata durata desfasurarii evenimentului de firma de paza si protectie: 2C+E Security, iar biletul de intrare pentru spectatori va fi de 100.000 de lei.

Si pentru ca totul abia incepe cu acest Mega Eveniment, organizatorii pregatesc in decursul acestui an un adevarat calendar competitional. Detaliile urmeaza sa fie comunicate la momentul oportun de catre Echipa StreetRacing.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.