Opera in care va interpreta rolul principal este o comedie cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma. Este o comedie romantica, prezentata acum in premiera pe tara.

Sub indrumarea regizorala a Maestrului Radu Beligan, evolueaza cu farmec si umor debordant Florin Piersic, cel mai indragit actor roman, un "Fat Frumos" al filmului romanesc care si-a mentinut statutul de june prim in ciuda trecerii anilor, in filme de capa si spada sau de aventuri contemporane, care acum revine pe scena, dupa 20 de ani, si Emilia Popescu, una dintre cele mai talentate actrite din Romania.

Piesa este una de renume mondial, fiind jucata din 2004 cu urias succes de Alain Delon si Astrid Veillon la Paris, dar si in turnee in Franta si in Europa.

Subiectul ofera publicului revelatia lucrurilor simple si minunate ce ti le da viata in momentele in care te astepti mai putin. Pierre este casatorit si tatal unui adolescent. A ramas singur in Paris sa munceasca, in timp ce sotia si fiul sau sunt plecati in vacanta. Juliette este o blonda tanara, frumoasa si enigmatica ce il intalneste pe Pierre intr-un bar si-i accepta invitatia de a mai bea un pahar la el acasa. Lucruri dorite, interzise sau doar minuni oferte putin cam tarziu, acesta este firul epic al piesei ce poate fi urmarita de publicul roman in cadrul premierei spectacolului ce va avea loc in zilele de 28, 29 si 30 septembrie, orele 20.00 in sala Operei Romane.