Romania merge cu "Pescarusul..." prelucrat in Egipt
Spectacolul "Calatoria" al Teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani, regizat de Chris Simion, a fost selectat sa participe la editia de anul acesta a Festivalului International de Teatru Experimental de la Cairo care se desfasoara intre 1 si 11 septembrie. Aflat la cea de-a XIX-a editie, Festivalul de la Cairo este considerat cel mai important eveniment de acest gen din lume.

Cea de-a XIX-a editie a Festivalului International de Teatru Experimental de la Cairo include printre participanti si un spectacol din Romania, o productie a Teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani. "Calatoria", un spectacol de teatru-dans, avand la baza textul "Pescarusul Jonathan Livingstone" al lui Richard Bach, isi propune sa depaseasca limitele spectacolului clasic construind prin text, dans, proiectii si muzica un alt fel de manifestare scenica. Scenografia spectacolului "Calatoria" este semnata de Mihai Pastramagiu, coregrafia de Ioana Marchidan, video-proiectia de Eugen Ipate, iar distributia este formata din Andreea Motcu, Bogdan Muncaciu, Bogdan Horga, Eduard Sandu si Mihai Dontu, scenariul si regia fiind semnate de Chris Simion.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.