Targul National Imobiliar va fi organizat de compania BDOBC Business Center si va reuni timp de patru zile, la Palatul Parlamentului, reprezentanti ai autoritatilor publice si importanti jucatori din piata imobiliara.

Potrivit organizatorilor, oferta imobiliara din cadrul targului va veni din cele mai reprezentative zone din tara, dar si din Bulgaria, Cipru, Malta, Italia, Spania si alte zone de interes. Reprezentantii companiilor imobiliare sustin ca locuintele scoase la vanzare se adreseaza in special clasei sociale cu venituri peste medie, dar exista si oferte pentru cei din clasa de mijloc. Cele mai multe apartamente - peste 10.000 - provin din ansamblurile rezidentiale din Bucuresti si din imprejurimile capitalei, informeaza NewsIn.

Tot in cadrul targului, mai multe firme specializate ofera servicii de consultanta, intermedierea tranzactiilor, managementul proprietatii, studii de piata si de fezabilitate, dar si evaluari imobiliare.

"Ne dorim o industrie imobiliara cat mai puternica si o oferta accesibila unei categorii cat mai diversificate de public. In cadrul editiei din aceasta toamna si-au manifestat interesul un numar record de companii, expozitia insumand peste 90 de firme direct implicate in segmentul imobiliar. In plus, la editia de toamna, se va concretiza tendinta in acest segment pentru anul 2008, preconizandu-se ca pentru prima data, oferta va egala cererea", sustine directorul BDOBC Business Center, Laurentiu Secu.