O expozitie a unor fotografi amatori invita Sibiul la o calatorie virtuala in Luxemburg.
O serie de 69 de fotografii cu imagini si oameni din Luxemburg este deschisa publicului Capitalei Culturale Europene pina pe 17 septembrie. Expozitia reprezinta o continuare a proiectului comun dintre cele doua orase si este organizata de Federatia Luxemburgheza a Fotografilor Amatori (FLFA) si de fotoclub Orizont din Sibiu.

Dupa expozitia unui fotograf sibian la centrul cultural Neumunster din Luxemburg, 28 de fotografi amatori luxemburghezi si-au reunit fortele in expozitia „Luxemburg la Sibiu“, expusa in holul Primariei Municipiului Sibiu. „Cum Daniel Baltat, prin fotografiile prezentate la Luxemburg, a invitat luxemburghezii la Sibiu, tot asa va invitam si noi la Luxemburg“, a vorbit la vernisajul de vineri Fernand Braun, presedintele FLFA. Imaginile surprinse in capitala Marelui Ducat subliniaza asemanarea dintre cele doua orase care isi impart statutul de Capitala Culturala Europeana in acest an. „Cele doua orase sint foarte asemanatoare si mai ales citeva locuri din centrul vechi al Luxemburgului seamana, arhitectonic vorbind, aproape identic, cu centrul Sibiului“, a spus reprezentantul FLFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.