Primul lucru pe care il va face cu premiul de la 6/49 va fi sa-si achite datoriile la banci. Apoi se va gandi daca isi deschide o afacere

Calarasanul castigator al celui mai mare premiu din istoria Loteriei Romane a gasit calea spre milioanele de euro in mai putin de 40 de secunde. Atat i-a luat sa aleaga numerele de pe biletul norocos.

Desi a cerut Loteriei Romane sa nu-i faca publica identitatea, jucatorul din Calarasi a raspuns ieri telefonic intrebarilor jurnalistilor, insa a impus o limita de trei intrebari. Ziaristii care au avut sansa sa adreseze aceste intrebari au fost alesi, ca la loto, dintr-o urna in care acestia si-au introdus numele si institutia mass-media din care fac parte.

„Castigatorul este un om obisnuit. Face parte din patura de mijloc”, a anuntat Liliana Ghervasuc, presedintele Loteriei Romane.
Cel care a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere castigatoare sustine ca va incerca sa nu se schimbe dupa ce va intra in posesia premiului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.