Daca e ceva la un concurs care merita perpetuarea lui, atunci e vorba despre acea emotie care aproape ca le iese prin piele concurentilor, pe care o simti ca pe o aura in jurul lor. si-au dorit sa ajunga aici, s-au pregatit, au trecut printr-o selectie si, chiar daca nu vor castiga, urca pe o scena in fata unui public, unii dintre ei pentru prima oara. Sunt actori care spun ca asta e premiul cel mai mare pentru ei, chiar daca vremurile moderne au pus pe lista prioritatilor multe altele. Oricum ar fi, emotia aceea a inceputului nu poate fi inlocuita cu nimic.

De-asta iti mai vine sa infrunti caldurile sfarsitului de vara (acum aud ca va ploua) si Autostrada Soarelui si sa te pornesti la drum spre Mangalia, locul in care Gala tanarului actor „HOP” si-a gasit de cativa ani camin, dupa inceputurile ei de la Costinesti. Programul de cateva zile al Galei umple in fiecare an sala Casei de Cultura din Mangalia, care a devenit, la presiunile entuziastului primar al orasului, o mica scena profesionista gata sa-i sprijine pe concurenti cu dotarile tehnice necesare.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.