Social 30 August 2007 00:48
Primul dintre motivele pentru care locuitorii Capitalei iubesc orasul in care traiesc il reprezinta oportunitatile de cariera. Agitatia Capitalei este privita cu ochi buni doar de 16% dintre bucuresteni

Bucurestenii se dovedesc foarte pragmatici atunci cind enumera calitatile care ii fac sa nu aleaga un alt oras in care sa traiasca. Aproape 32% dintre cei stabiliti pe malurile Dimbovitei declara ca isi iubesc urbea pentru oportunitatile de cariera care le sint oferite aici, se arata intr-un studiu comandat de agentia de publicitate GMP pentru clientul sau Apa Nova.

Motivatiile de natura practica sint la fel de raspindite printre romanii legati zi de zi de viata din Capitala: 14 procente dintre acestia prefera Bucurestiul pentru cluburi, baruri si terase. Agitatia metropolei este la fel de apreciata, peste 16% din cei 800 de respondenti declarind ca sint fascinati de faptul ca Bucurestiul este un oras viu. La polul opus, in topul motivelor pentru care orasul este destinatia preferata se afla momentele frumoase petrecute aici, bifate doar de catre 10% dintre cei intervievati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.