Social 29 August 2007 02:09

CFR Calatori a trimis o solicitare catre ministrul transporturilor, Ludovic Orban, pentru majorarea tarifelor biletelor pentru transportul feroviar cu 7% incepand cu data de 1 septembrie, ultima scumpire fiind operata pe 1 iunie, data de la care preturile au crescut cu 7,6%.

"Am trimis ministrului o solicitare pentru majorarea tarifelor cu 7%, insa ordinul nu a fost inca aprobat", a declarat, pentru NewsIn, directorul CFR Calatori, Alexandru Noaptes.

Ultima scumpire a biletelor de tren a fost facuta la 1 iunie, pretul biletelor de tren fiind majorate cu 7,6%. CFR Calatori va opera o noua majorare incepand cu 1 decembrie. Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori se vor aplica in continuare si dupa majorare, respectiv reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.