Social 29 August 2007 01:36
Un doctor american vrea sa-i vindece pe romani de boli grave ale ochiului cu celule stem, o metoda contestata de medicii de la noi.
Medicul Alfred Sapse, un american de origine romana, a programat cateva sute de romani pentru operatii oftalmologice cu celule stem, metoda contestata de oftalmologii de la noi din tara. Interventiile urmeaza sa aiba loc intre 7 si 17 septembrie.

Desi doctorul Sapse, specialist in bacteriologie, sustine ca poate vindeca boli oftalmologice considerate pana acum incurabile, cu ajutorul implantului de celule embrionare, specialistii romani avertizeaza ca o astfel de practica este doocamdata in stadiu experimental. Medicul de origine romana sustine ca interventiile au rezultate sigure si cere in schimbul lor 5.000 de euro. Lista cu doritori este completa, iar multi dintre pacienti au achitat deja jumatate din suma.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.