Social 29 August 2007 00:28
Fundatia Artmania si Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 prezinta un concert care se anunta senzatia verii la Sibiu.

Este vorba despre legendarii britanici de la Jethro Tull. Concertul, pentru care organizatorii au pregatit un sistem de lumini special si sonorizare de 40.000 W, face parte din turneul european al formatiei. Programul de concert cuprinde atat noile compozitii ce vor figura pe viitorul lor album, cat si marile lor hituri care i-au consacrat pe piata muzicala internationala. Sunt asteptati aproximativ 20.000 de spectatori, iar intrarea va fi libera.

Castigatoare a unui premiu Grammy, Jethro Tull se defineste printr-un sound unic ce amesteca rockul progresiv cu folk si blues intr-o nota unica de interpretari acustice.
Muzicienii care vor canta la Sibiu alaturi de legendarul Ian Anderson, liderul si vocea Jethro Tull, sunt John O'Hara - clape si acordeon, James Duncan - baterie, David Goodier - chitara bas si tanarul muzician german Florian Opahle - chitara.

Jethro Tull a scos pana acum aproximativ 40 de albume, de la blues, folk, rock pana influente jazz, dar muzica lor nu poate fi limitata la un anumit gen.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.