Social 28 August 2007 00:33
Angajatii REBU au iesit in strada. De aceasta data, ei nu au curatat strazile, ci au protestat fata de decizia primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, de a rezilia contractul cu firma de salubrizare. Sindicalistii au pichetat ieri dimineata timp de trei ore sediul Primariei Sectorului 1.
Acestia l-au chemat pe Andrei Chiliman la discutii, insa primarul nu si-a facut aparitia. In cele din urma, reprezentantii primariei i-au primit pe protestatari la negocieri, dar cele doua parti nu au ajuns la nicio concluzie. REBU va fi nevoita sa lase fara serviciu aproape 300 de oameni, dupa ce primarul Andrei Chiliman a reziliat contractul de salubrizare. In timp ce protestatarii il asteptau pe Chiliman, in fata Primariei si-a facut aparitia ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, fost viceprimar al Capitalei. Acesta a declarat ca toate contractele de salubrizare au fost prelungite ilegal de catre Razvan Murgeanu, de aceea trebuie organizate noi licitatii in toate sectoarele. Viceprimarul Razvan Murgeanu a respins acuzatiile lui Orban, despre care a spus ca sunt politice.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.