Social 28 August 2007 11:36
Postul public Radio3Net, infiintat la propunerea lui Florian Pittis, va lansa la inceputul lunii septembrie, site-ul www.florianpittis.ro, care va contine, printre altele, o galerie foto, una video precum si o sectiune de articole scrise de Florian Pittis si un forum.

"Site-ul va contine categorii precum 'Biografie', 'Florian Pittis - omul de radio', 'Florian Pittis - actorul', 'Florian Pittis - cantaretul' si 'Florian Pittis - vocea din spatele Teleenciclopediei'", a declarat coordonatorul Serviciului Comunicare al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), Razvan Stamatescu, citat de NewsIn.

Pagina web www.florianpittis.ro va avea si o sectiune ce va cuprinde mesaje ale persoanelor care l-au cunoscut pe Florian Pittis, "Evocari (prieteni, colegi)", precum si o sectiune dedicata postului de radio pe care acesta l-a creat, "Radio3Net - 'Cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata mea'".

Redactorul-sef adjunct al postului Radio3Net, Jerry Schwartz, a declarat ca o parte din materialele de pe site sunt oferite de colegii si colaboratorii lui Florian Pittis. "Toti contribuim la aceasta pagina de internet, fie prin colectii personale, fie prin alte moduri", a explicat redactorul-sef.

Postul Radio3Net, care face parte din Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR), societatea publica de radio din Romania, a fost infiintat la propunerea lui Florian Pittis prin trecerea pe internet si rebotezarea canalului Radio Romania Tineret, care a inlocuit postul Program III. Canalul Program III, sau Radio 3, cum mai era el denumit, a fost infiintat in martie 1973, iar relansarea lui, sub numele Radio Romania Tineret, s-a facut in 1996, odata cu reorganizarea SRR.

Actorul, cantaretul, ziaristul si realizatorul de emisiuni de radio si de televiziune Florian Pittis a incetat din viata in data de 5 august la Institutul Oncologic din Bucuresti, la varsta de 63 de ani. Potrivit medicilor, Florian Pittis suferea de cancer cu metastaze multiple.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.