Social 27 August 2007 00:56
Se pot plati cu un singur click facturile la telefon, curent, gaze, ratele la banca, amenzile de circulatie, dar si impozitele si taxele locale
Facturile la utilitati, telefon, impozitele si taxele locale, amenzile si ratele la banca, sunt doar o parte dintre platile care pot fi facute, la aceasta data din fata calculatorului. Conditia: existenta unui calculator conectat la internet si un card care sa permita o plata online.

De la caz la caz, institutiile pot solicita diverse documente care necesita mai multe drumuri, insa acest lucru este necesar doar o singura data. Cu toate ca este cea mai comoda, plata online este cel mai putin utilizata, statisticile aratand ca mai putin de 1% dintre romani utilizeaza aceasta practica. Majoritatea prefera sa mearga, in continuare la ghiseu, o alternativa fiind plata la bancomat. Pentru achitarea online a facturilor, se pot accesa fie site-urile companiilor sau institutiilor la care se fac platile sau site-urile speciale care intermediaza astfel de tranzactii.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.