Social 27 August 2007 00:18
Companiile din domeniul farmaceutic angajeaza tineri absolventi de Medicina pentru a-si extinde retelele de distributie la nivel national

Absolventii de Medicina, Farmacie sau Biochimie au ca alternativa la salariile mici de la stat varianta angajarii ca reprezentanti medicali pentru companiile care comercializeaza medicamente. Un absolvent de Medicina poate cistiga la o companie farmaceutica de cinci-sase ori mai mult decit ar primi ca rezident intr-un spital, in conditiile in care salariul lunar la patron pleaca de la 900 de euro si poate ajunge pina la 1.300 de euro, potrivit specialistilor in recrutare.

In afara de salariu, reprezentantii medicali mai primesc, de obicei, de la patron masina, telefon si calculator, iar cei care fac performanta pot cistiga bonusuri sau prime.

Printre companiile care au lansat anunturi de recrutare pe posturi de reprezentanti medicali, majoritatea cu deadline de aplicare a CV-ului in luna septembrie, se numara Pfizer, Eli Lilly, Abbott Laboratories sau Bayer. Spre exemplu, Bayer Schering Pharma angajeaza reprezentanti medicali cu norma intreaga pentru 13 orase din tara, printre care Bucuresti, Iasi, Prahova, Constanta, Brasov, Cluj si in zona Bacau si Arges. De asemenea, Pfizer Romania angajeaza pe aceeasi functie in Bucuresti, Arad, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea si in judetele invecinate, Roche Romania, in Iasi si Bucuresti, iar Abbott Laboratories, in alte opt orase.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.