Social 27 August 2007 23:31
Festivalul „Sibiu Dans 2007“, inceput pe 17 august, a reunit peste 50 de artisti, dansatori si coregrafi, din Austria, Belgia, Elvetia, Estonia, Franta, Grecia, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Suedia, SUA si Romania.
Iata ce-ar mai fi de vazut pana la inchiderea evenimentului, din 31 august:
Click here to find out more!

- maine, ora 19, Pavilion 2007 - Nimic. Precis. O piesa despre o intamplare petrecuta cu 28 de ani in urma. Creatorul sau, coregraful Florin Fieroiu, dezvaluie „procesul tehnologic“ al lucrarii sale: „Am incercat sa o inteleg si sa o explic. Am ajuns numai la raspunsuri nesatisfacatoare, gen: revista Cutezatorii, comunismul, familia, religia, asa ca am renuntat. Mai onest mi s-a parut 'sa fac coregrafia>> acestei intamplari. Ce-a iesit e greu de descifrat, mai ales din cauza confuziei si a intunericului. Adica nu a iesit nimic concret, performant, sau a iesit un nimic foarte precis. Nimic.Precis.“


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.