Social 24 August 2007 01:02
Trei clanuri de rromi, care cumpara imobilele din centrul orasului, isi terorizeaza vecinii pentru a-i determina sa le vanda locuintele pe bani putini.

Zeci de familii din Timisoara sunt terorizate de trei clanuri de rromi care cumpara vilele din zona centrala, apoi incep sa-i ameninte pe vecini. Dupa ce familia unui batran de 78 de ani a filmat modul de operare, politia a demarat o ancheta ampla.

Un cartier de vile, construit in perioada interbelica de industriasii vremii, este de zece ani scena unor scandaluri interminabile. Sute de familii, majoritatea formate din batrani, au fost terorizate pentru a vinde cat mai ieftin clanurilor care fac afaceri imobiliare de zeci de milioane de euro. „Bastanii” Carpaci, Covaci si Stancu au reusit sa ia in proprietate strazi intregi.

Pe bulevardul Loga au ramas necumparate doar doua licee, primaria, Mitropolia si fostul hotel al lui Ceausescu. Reprezentantii rromilor se declara si ei revoltati de scandalurile provocate de „bastani”, acuzandu-i ca afecteaza grav imaginea intregii etnii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.