Social 22 August 2007 23:53
Pe linga posturile oferite pentru romani la institutiile UE, vorbitorii a cel putin doua limbi straine pot candida la un job intr-o multinationala din capitala Europei.
Peste 500 de locuri de munca erau disponibile in companii precum ING, PricewaterhouseCoopers (PwC), HP, MasterCard sau Oracle in capitala Belgiei, potrivit site-ului jobsinbrussels.com, joburi la care si romanii, ca membri UE, pot sa aplice. Specialistii in recrutare din tara spun insa ca sansele mari apartin cu adevarat romanilor din domenii deja consacrate de emigranti, cum ar fi IT-ul si ingineria, si in general celor cu specializari recunoscute.

In domeniul IT sint disponibile peste 130 de posturi vacante. La Oracle este scoasa la concurs pozitia de Siebel Technical Account Manager, iar la sediul HP din Bruxelles, posturi de consultant, de exemplu consultant IT sau consultant Portal&Enterprise Content Management. O pozitie de consultant IT este vacanta si la PricewaterhouseCoopers, insa cele mai multe le are reprezentanta ING in Belgia, printre care Application Support Analyst, Trade Floor Support Analyst, Project Leader Securities. Alte trei joburi din domeniu erau postate de compania Microsoft, potrivit jobsinbrussels.com. Aceleasi companii au joburi vacante si in alte domenii, cum ar fi HR, vinzari si finante. In ultimele doua categorii intra si cel mai mare numar de oferte, aproape 300 in total, printre care consultant sau Inside Sales Manager pe vinzari si chiar Sales Director la Oracle Belgia, Business Advisor la Ernst&Young, Business Leader la MasterCard, Senior Economist la ING si alte peste zece pozitii pe audit si finante la PwC si Deloitte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.