Social 22 August 2007 23:31
Fundatia culturala Proiect DCM, organizatorul festivalului Sibiu Dans 2007, implineste anul acesta un deceniu de activitate in domeniul dansului contemporan romanesc, ocazie cu care a initiat la Sibiu "un eveniment special pentru un oras european in plina dezvoltare".
Timp de paisprezece zile, Sibiu Dans 2007 va oferi publicului larg sansa (re)descoperirii corpului, prin filme, spectacole de dans, "performance"-uri in spatii neconventionale, mese rotunde si ateliere, memoria filmata a dansului contemporan romanesc, proiecte internationale, tineri creatori care vad in corp un complex de provocari subiective si catalizator socio-politic pun Sibiul in miscare. In program sunt piese semnate de Eduard Gabia ("Solo.Ro 1", un duo cuprinzand solo-urile "Bonus" si "Preview"), Florin Fieroiu ("Nimic. Precis", in care Fieroiu si danseaza, si "Ready (Modern) Made", in interpretarea lui Carmen Cotofana), Adrian Stoian si Alexandra Pirici (intr-un alt duo, "Solo.Ro 2"), Apostolia Papadamaki ("Hermaphrodite" si "Female Study"), Corinne Rochet, Compania "Beau Geste".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.