Social 22 August 2007 16:29
Solista britanica Sonique, recunoscuta si ca DJ, va sustine un show vineri, la Mamaia, in Kristal Club, au anuntat organizatorii.

Warm-up-ul va fi asigurat de rezidentul clubului, DJ Chriss, informeaza NewsIn.

Sonique a devenit o prezenta obisnuita in cluburile din Romania, unde a mixat de mai multe ori in ultimii ani. Ea a fost invitata Kristal Glam Club din Bucuresti anul trecut, in octombrie.

Cunoscuta pentru hiturile solo precum "Sky", "It Feels So Good" sau "Alive", artista a practicat gimnastica si atletismul si a exersat trei ani inainte de a incepe sa mixeze in cluburi.

Inca din 2000, cand si-a lansat primul album, Sonique a obtinut cinci discuri de platina, a fost desemnata cea mai buna cantareata a anului si a fost nominalizata pentru "cel mai bun DJ al anului". In plus, potrivit "Guinness Book", ea este prima femeie-DJ care a ocupat trei saptamani consecutiv prima pozitie in topurile muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.