Social 21 August 2007 02:27
Burgerii, cartofii prajiti, garnisiti cu branza, si prajiturile cu crema sunt cateva dintre alimentele de care ar trebui sa va feriti.

Nutritionistii sustin ca exista cateva mancaruri „ingrozitoare” de care nu ar trebui sa ne atingem.

Acestea contin atatea calorii cate ar trebui sa consumam intr-o zi. Un burger dublu, cu carne, are peste 1.500 de calorii, adica jumatate din necesarul caloric zilnic pe care il are un barbat si cam cat ar trebui sa consume o femeie la cele trei mese luate pe parcursul zilei.

„Briosele, pastele, sandviciurile sunt foarte calorice”, este de parere Jayne Hurley, nutritionist la Centrul pentru Sanatate Publica (SUA), citata de site-ul medical WebMd.

Michelle May, autoarea unui volum de nutritie publicat in SUA, crede ca oamenii nu mai percep pericolul pe care il reprezinta alimentele foarte calorice pentru ca in mintea lor se declanseaza idei de genul: „Oricum mi-am dat peste cap alimentatia, de ce sa ma mai stresez?!”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.